Azok a nyolcvanas évek…

 2010.10.21. 14:00

Akkor születtél, mikor Madonna befutott a Like a Virginnel? Captain Jacken, vagy Scooteren voltál fiatal? Esetleg Nirvanán és Metallicán? Akkor te is a nyolcvanas évek szülöttje vagy. Jó eséllyel már az új címer van a bizonyítványodon, de még nem emlékszel arra, mikor országos sztrájkot váltott ki, hogy 57 (!) forintra emelték a benzin árát. 20 és 30 között van az életkorod, és el kéne kezdeni élni? De hogyan? Vannak-e olyan sajátos jelenségek, amely a most a generativitás életszakaszába érkező fiatalokat együttesen jellemzik? Erre keresi a választ a Kontra Műhely konferenciája.

A három napos konferencián szó lesz a családmodell átalakulásáról, a nyolcvanasok családjaiban történő változásokról, ezek párkapcsolatokra való kihatásáról. Hallhatunk arról is, hogy miért megy ennek a generációnak a jelentős része külföldre? Mit keresnek máshonban és milyen lehetőségeik vannak?  Szó lesz arról is, hogy HR szempontból mi jellemzi ezeket a nagyrészt most pályakezdő fiatalokat. Motiváltak? Motiválatlanok? Milyenek az érzelmeik? Milyenek az élményeik? Hogyan szórakoznak? Egy szó mint száz, a Kontra műhely a nyolcvanasok életében elmerülő barangolásra hív titeket. (Az ördög a részletekben bújik, úgyhogy akiket jobban érdekelnek a nyolcvanasok bugyrai, azoknak katt ide!)

Az előadások mellett a szervezők teret hagynak a beszélgetésnek, a közös gondolkodásnak, a hajnalig tartó forralt bor melletti kocsmafilozófiának is. Kifejezett cél, hogy minél több művész vegyen részt a konferencián, hiszen így a nyolcvanasok élményanyagának másfajta kifejezésmódjához és megismerésmódjához jutunk el. Várnak mindenkit szeretettel a szervezők, ezúttal velük vitázzatok!

Címkék: szakma

A bejegyzés trackback címe:

https://pszin15.blog.hu/api/trackback/id/tr542385731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása