"A sör, a bor, a pálinka..."

 2010.12.11. 12:17

...csúszott le a mikulások és krampuszok torkába csütörtök éjjel a már jól ismert Szódában. A piros-fekete dresszkód nagyjából stimmelt, némi piros-fehér mikulástrenddel és fenyőfa-zölddel megspékelve. A beígért italakciók sem maradtak el - külön köszönet ezúton is az illetékes szervezőelvtársnak a kapcsolati tőkéjének eredményes bevetéséért! Hipp-hipp-hurrá! (Ezentúl tiszteletbeli PR-osként tartjuk számon.)

Tovább után jöjjenek az események:

Valamiért a szervezőgárdának oltása van a pontos érkezés ellen, így hét órakor még csak két lelkes stábvezető tévedt le a tett helyszínére, ám nem sokkal később - ha a hó nem is - az emberek lassan szállingózni kezdek. Mikor már szemrevaló kis tömeg gyűlt össze, a Mikulás is megérkezett, zsákjában rengeteg Sportszelettel.

Hagyományteremtő, egész buli alatt futó játékunk következő darabja (az első a csipeszgyűjtés volt, ha még valaki emlékszik) a Rorschach-gyanús ábrák szimmetrikus feleinek összepárosítása volt - ki is osztottunk az ingyen italt a legrátermettebbek között, akik ezután még nagyobb lendülettel vetették bele magukat a buli forgatagába.

Így hát lassan felharsant a tánczene, megérkeztek régi szervezőtársaink és beindult a parti, de több részletet nem említenék, hiszen ahogy a mondás is tartja: ami a Szódában történik, az ott is marad...

Címkék: esemény

A bejegyzés trackback címe:

https://pszin15.blog.hu/api/trackback/id/tr322508694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása