A Pszinapszis Szakmai Stábja idén is felajánl Nektek egy remek lehetőséget: a pszichológia legnagyobb hazai és külföldi nevei mellett Ti is villogtathatjátok tudásotokat az AJAMK előadótermeiben! Ehhez csak pályáznotok kell a következő témákban (na és persze minél figyelemreméltóbb témát és előadást kell feldobnotok)-->

Íme a Szakmai Stáb teljes felhívása:

"Kedves Érdeklődők!

A Pszichodiák Alapítvány 2011-ben immár XV. alkalommal rendezi meg a Pszinapszis - Budapesti Pszichológiai Napokat. A rendezvény időpontja 2011. április 15. -17., helyszíne a tavalyi évhez hasonlóan az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ (1131. Budapest, József Attila tér 4.)

A XV. Pszinapszis főcíme és témája: "Határok nélkül"
A XV. Jubileumi Pszinapszis témái ennek megfelelően a határok köré szerveződnek. Foglalkozunk az én határaival és azok veszélyeztetésével, a határok csoportban történő feloldódásával. Az előadások között megjelennek a csoportközi határok, és az azokat mozgató dinamika. Ugyancsak szerepet kap a pszichológia és határtudományainak kapcsolata, a tudományok közti határvonalak lebontásának lehetősége.  Szó lesz az egészség és a betegség közötti határvonalról, illetve annak mesterkéltségéről. Célunk az „ország határainak megnyitása” is, azaz szeretnénk rendezvényünk nemzetközi szekcióját is erősíteni

A korábbi évekhez hasonlóan 2011-ben is lehetőséget nyújtunk pszichológushallgatóknak, PhD-seknek, hogy előadjanak rendezvényünkön. Az előző évekből már ismert "Ízelítő a pszichológia világából" nevű szekciónkat idén két részre bontottuk:

1.      „Mindennapi pszichológia” szekció: 30 perces előadás megtartására várjuk szeretettel mindazok jelentkezését, akik szívesen beszélnének a hétköznapi emberek számára közérthetően, populáris stílusban, kifejezetten a „Határok nélkül” témával kapcsolatosan. Ezen szekciót idén nyitottá tesszük a határterületek felé is, így az antropológia, filozófia, szociológia, gyógypedógógia és pszichiátria képviselőinek jelentkezését is várjuk. Fontos kritérium a fent említett közérthető stílus és a főcímhez kapcsolódó témán kívül, hogy az előadás kötődjön a pszichológia tudományterületéhez is!

A jelentkezéseket az alábbi e-mail címeken várja a Szakmai Stáb két képviselője:

Szilágyi Ágnes – agnes.szilagyi@pszinapszis.hu

Sagmeister Virginia – virginia.sagmeister@pszinapszis.hu

Jelentkezési határidő: 2011. február 12.

Az absztraktok megjelennek a rendezvény programfüzetében, absztraktbeküldési határidő: 2011. február 20.

 

2.      „Jövő kutatói” szekció: 30 perces előadás megtartására várjuk szeretettel mindazon pszichológushallgatók  jelentkezését, akik szívesen beszélnének már meglévő, a pszichológia tudományterületén belüli kutatásukról, kifejezetten a „Határok nélkül” témával kapcsolatosan.

A jelentkezéseket az alábbi e-mail címeken várja a Szakmai Stáb két képviselője:

Milanovich Dominika – dominika.milanovich@pszinapszis.hu

Peták Flóra – flora.petak@pszinapszis.hu

Jelentkezési határidő: 2011. február 12.

Az absztraktok megjelennek a rendezvény programfüzetében, absztraktbeküldési határidő: 2011. február 20.

Ne maradj le életed nagy lehetőségéről, jelentkezz még ma!
Ha bármi kérdésed van a két szekcióval kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal a fenti e-mail címeken!"

A bejegyzés trackback címe:

https://pszin15.blog.hu/api/trackback/id/tr172519767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása