Belecsaptunk!

 2010.09.30. 10:25

Bele bizony: minden szempontból jól sikerült lecsópartin vagyunk túl a zord körülmények ellenére. Minden hendikepből előnyt kovácsoltunk, a lecsó pedig – hála Bandinak – olyan finom volt, hogy mire a csocsóasztal mellől észbe kaptam, hogy kéne enni belőle, csak a huszonöt literes fazék alját kenyérrel tisztogató vendég képe jutott nekem. (Azért egy fél kölcsöntálnyi betekintést én is nyertem a mámorító ízvilágba.) Pedig nem indult ily egyszerűen, de nem ám!

 
Ami elromolhat, az el is romlik - szól a Murphy-törvény, s ez esetünkben be is igazolódott. Először attól az egzotikus jungle-lighttól fosztottak meg minket, amit kerthelyiségnek hívunk (sebaj, úgyis hidegre készültünk, a pincében pedig könnyebb tömeget képezni), majd a standard szórakozóhely is bemondta az unalmast. Meg a 80 000 forintos garantált fogyasztást, hogy majd akkor kinyitnak. Mondtuk nekik, hogy igen, ehhez még szeretnénk devizahitelt is felvenni, ha lehet, és kifizetni előre a következő nyolc hónap összes bulijának garantált fogyasztását. Aztán szépen kerestünk egy alkalmas helyet.
 
Persze ezen nehézségek megoldása nem jelentett problémát, úgyhogy eggyel magasabb fokozatra kellett kapcsolnunk: innentől saját dolgunkat igyekeztünk megnehezíteni. Először csak a bevásárlólista tűnt el, aminek az eredménye 5 kiló fölösleges kenyér. Ezt követően azonban HR stábvezetőnk nemes egyszerűséggel bezárta a slusszkulcsot az ellátmányt fuvarozó gépjárműbe, úgyhogy meg kellett várnunk a papáját, aki épp Horvátországból jött a pótkulccsal. Eközben kiderült, hogy a „Mindig a másik sáv gyorsabb”-törvény is valószínűsíthetően igaz, úgyhogy tanúja lehettem, amint Dilán egy grafitceruzával megpróbálja feltörni a saját autóját a Tesco parkolójában. Az esetet ceruza és rendőri igazoltatás nélkül zártuk.
 
Ehhez képest a szervezői megnyitón keresgélt szavak, mondatok, a gondolati zárlatok által foghíjasított szónoklatok így is tapsvihart érdemeltek. Bemutatkoztunk, mindenki elmondta, hogy mennyire szeretne csapatot építeni. Márpedig a csapatépítés mindig folyékonyan kezdődik, és Aljas Kúszóbab óta tudjuk: „az etilcsoportos randevút lemondani kár”. :) Jó volt látni, ahogy a hallgatóság soraiban a még ismeretlen, új arcok vegyülnek a dinoszauruszok korából ránk maradt Pszinapszis szervezőkkel.
 
Az 5 kiló fölös kenyér képezte problémát egyszerűen oldottuk meg: zsíros deszkává változtatva kiosztottuk a Blahán a hajléktalanoknak. Maradandó élmény volt látni, hogy öt kiló kenyér el tud fogyni öt perc alatt. A CsaLádias buli házi DJ-vel már csak a hab a tortán. Köszönet mindenkinek, aki főzte, aki ette, aki szervezte! Folytatása következik, remélhetőleg már a teljes szervezői csapattal.

Címkék: esemény élmény főszerv

A bejegyzés trackback címe:

https://pszin15.blog.hu/api/trackback/id/tr432334119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása