2010. november 30-án Bakó Tihamér a Pszichológia Tanszék felkérésére 17:30-tól nyilvános előadást tart a 1075 Budapest, Kazinczy u. 23-27-ben habilitációja témájából.

Az elődás címe: A trauma pszichodinamikus feldolgozása.
 
Az előadás a trauma kérdéskörét járja körül a pszichoterápiás beavatkozásokra koncertrálva. A téma szakmai jellegénél fogva elsősorban gyakorló terapeuták és pszichológus-hallgatók számára
nyújt hasznos információkat. Várjuk a pszichológia kedvelőit is. Számukra az előadás egyfajta távolságból ad rátekintést a trauma megmunkálására, és így adhat kedvet a saját elakadások felderítésére.

Bakó Tihamér a Pszinapszison tavaly orientációs tanácsadóként volt jelen. Reméljük, az idei programban is találkozunk a nevével. Addig is várunk mindenkit szeretettel az előadásán!

A bejegyzés trackback címe:

https://pszin15.blog.hu/api/trackback/id/tr892482985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása