Már elég sok Pszin-szervező élménybeszámolója látott napvilágot ezen a blogon, és bár én is a „még sosem írtam blogra” csapathoz tartozom, most megosztok Veletek néhányat a Relax Szoba kulisszatitkaiból. ;)

 

A Relax Szoba neve gondolom sokak számára ismerős, de gyanítom, hogy a legtöbb Pszinapszis látogató (és szervező) még életében nem járt ott, pedig nagyon jó hely, tavaly kultúr stábosként nagyon jó móka volt a Relax programjainak megszervezése és a szoba berendezése is.

Most is emlékszem arra a kaotikus csütörtök délutánra a -1. napon… A stábvezzel elmentünk faágakat kéregetni a környéken lakóktól, dekoráció gyanánt. Becsöngettünk egy kedves bácsihoz, mert láttuk a letört faágakat az udvaron, ám ő nem látta át a terv nagyszerűségét, így egy dirabdarab fát se adott. Mégse volt olyan kedves...

Egyébként meg a papírból hajtogatott darvak damilra fűzésének és plafonra lógatásának nagyon jó közösségformáló ereje van… Régén a fonóban pletyiztek a lányok, de a Relax Szobás daru verzió sokkal menőbb szerintem... legalábbis mi nagyon jót társalogtunk azokkal az önfeláldozó stábtagokkal, akik hajnali kettőkor hajlandóak voltak ilyen jellegű feladatokra. (Végülis nem volt más választásuk, mert a szobának el kellett készülnie, ahhoz, hogy aludni tudjunk benne… bár így is volt, aki reggel egy rakás papírdarut talált a párnája mellett...)

Persze végig aggódtam, hogy senkit sem fognak érdekelni az általunk szervezett relaxos programok, de épp hogy az ellenkezője történt: túljelentkezés volt. Nagyon örültem, amikor a műhelyen, ahol műhelytündérkedtem, egy látogató megemlítette, hogy volt ma egy nagyon jó jóga meditáció műhelyen, kiderült, hogy a relax szobás jóga óránkra hivatkozott így.

Számos kihívással találtam szemben magam a három nap alatt. Például az általam beszervezett masszőr 1,5 órás késés után bejelentette, hogy ő nem bír 18:00-ig dolgozni, mert elfárad a keze, és lealkudta, hogy ő akkor csak 15:00-ig lesz itt. Kár, hogy nem így volt megbeszélve, és hogy emiatt több előre bejegyzett látogató nem kerülhetett sorra. De bosszúból töröltem a betervezett ebédszünetét :)

Még sok élményt fel tudnék idézni, de úgy érzem, kezd kicsit hosszúra nyúlni ez a bejegyzés. Remélem, hogy idáig velem tartott az Olvasó… és hogy mindenki, aki eddig elkerülte a Relax Szobát idén meglátogatja a három nap folyamán!

TT

XIV. és XV. Pszinapszis Kultúrstáb tag :)

Címkék: szervezés élmény

A bejegyzés trackback címe:

https://pszin15.blog.hu/api/trackback/id/tr62466241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása